Általános szerződési feltételek (ÁSZF) és Adatvédelem

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Raktár utcai Skacok cég (székhely: 1035 Budapest, Raktár utca 1., adószám: 18046980-2-06), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

  • A szolgáltató neve: Raktár utcai Skacok
  • A szolgáltató székhelye: 1035 Budapest, Raktár utca 1.
  • E-mail: info@fun2wear.hu
  • Adószáma: 18046980-2-06
  • Telefonszámai: +36303746341

Adatkezelés

Az Ön adatait megrendelés alkalmával rögzítjük, de ezeket csupán a fizetéshez és a szállításhoz használjuk fel, valamint, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Ha FoxPost által történő kiszállítást vesz igénybe, akkor adatait továbbítjuk a harmadik fél számára.

Termékekhez kapcsolódó információk

Mivel a JAM oktatási program keretében működő diákcég vagyunk, termékeink nem adókötelesek, így azok nem tartalmazzák az Áfát. A csomagolás díját az ár tartalmazza, azonban a szállítás költségét nem.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól.

Megrendelés

Megrendelését 1 napon belül feldolgozzuk, visszajelzünk e-mailen keresztül és 5 napon belül házhoz szállítjuk/postázzuk.

Fizetés

Cégünk lehetőséget biztosít a készpénzes utánvételre, valamint az online bankkártyás fizetésre.

Szállítás

Cégünk lehetőség nyújt FoxPost használatával történő kiszállításra, ezen belül két opció közül választhat. FoxPost csomagpontra történő szállítás vagy házhoz szállítás. Ezen kívül biztosítunk ingyenes házhoz szállítást/személyes átvételt Budapest III. kerületében

Elállási jog

Cégünknek nem áll módjában elállási jogot biztosítani, valamint garanciát és jótállást nem vállalunk.

Panaszkezelés

Panasz esetén próbáljuk megoldani a felmerülő problémát. Ha gondja van vegye fel velünk a kapcsolatot a info@fun2wear.hu e-mail címen.